středa 1. května 2013

Cesta do Francie


Napadlo mě, že bych se s Vámi mohla podělit i o zájezd do Francie. Tak proč teda ne. :) Většina účastníků byli moji spolužáci. Byli jsme poslední rok na základce, tak jsme si řekli, že si to pořádně užijeme. Přijímačky jsme již měli v té době za sebou, tak to bylo bez nervů. Od školy jsme vyjeli v pondělí v ranních hodinách dne 11. června 2012. Cesta byla dlouhá a namáhavá. Po x hodinách jsem už nevěděla, kam si ty nohy mám strčit. :D
Následující den jsme se probudili v nepohodlných sedačkách autobusu před branami Disneylandu poblíž Paříže.
Malá ochutnávka zábavného parku. Jen škoda, že nám nevyšlo moc počasí.



























Tak to byla asi větší ochutnávka. Pokud máte někdy do budoucna v plánu tam jet, tak počítejte s tím, že Vám to zabere aspoň jeden den. A ani ten Vám asi nebude stačit. :)

Konečně jsme se ubytovali a mohli si pořádně natáhnout nohy! Naše obytné doupě na jednu noc byla ubytovna s názvem Formule 1. Část pokoje vypadal  takto: 
Bylo to horší než maringotka. V pokojíčku jsme přeskakovali přes tašky a kufry. Ale měli tam telku a k přespání to bohatě stačilo. Funkci to splnilo dokonale.

Další den jsme snad procestovali skoro celou Paříž. Je to kouzelné místo. Navštívili jsme: Louvre, Notre Dame, Sacré Coeur, Vítězný oblouk, Eiffelova věž, atd...

















































Cestou domů jsme se stavili v Německu a Rakousku.

Zámek Neuschwanstein (a výhled z něj) v Německu:



Muzeum Swarovski v Rakousku:


















 Byla to úžasná cesta a dalo by se říci, že i takové rozloučení s bývalou třídou. I když jsme se sem tam neshodli ( hlavně v devítce), tak vím, že jsou to báječní lidi a že mi budou chybět (i přesto, že mě i v dnešní době, umí někteří pořádně nasrat).

Žádné komentáře:

Okomentovat